ΜΑΣΑΖ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Μασάζ με ελεγχόμενες πιέσεις, άριστο για ν’απελευθερώνει το σώμα από τους κόμπους ή την ένταση στο σώμα. Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της μυικής κόπωσης και φυσικής εξάντλησης. Αποφέρει βαθιά χαλάρωση, απαλύνει τον πόνο και βοηθά στην ανανέωση του κουρασμένου δέρματος.

Διάρκεια: 60′      Τιμή: 25€

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΑΡΙΤΤΙΔΑΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

Αποτοξινώνει βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα επικεντρώνοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Το σώμα σμιλεύεται και η εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού, μειώνεται αισθητά. Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μάλαξης και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό.

ΜΑΣΑΖ ΛΕΜΦΙΚΟ

Το λεμφικό μασάζ είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού. Η βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων έχει ως αποτέλεσμα την γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, την αναζωογόνηση του δέρματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας, το χάσιμο πόντων και κατ’επέκταση στο αδυνάτισμα.

Διάρκεια: 60′
Τιμή: 30€

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θαλασσοθεραπεία αφορά τη χρήση του θαλάσσιου νερού καθώς και τα παράγωγα της θάλασσας που παρουσιάζουν θεραπευτικές ιδιότητες. Έπειτα από μια σειρά συνεδριών παρουσιάζεται θεαματική βελτίωση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας, στην αντιμετώπιση της γήρανσης, στη σωστή και βαθιά απολέπιση. ενώ παράλληλα θα έχει ανανεώσει σώμα και πνεύμα χαρίζοντας απλό και ενυδατωμένο δέρμα.

Διάρκεια: 45′
Τιμή: 30€

GOLDEN TREATMENT

Θεραπεία πολυτελείας με χρυσό 23Κ, πρωτεΐνες Μεταξιού, ginger ή άλλα δραστικά συστατικά για την περιποίηση του σώματος. Βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στην αύξηση της ελαστικότητας και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Διάρκεια: 45′
Τιμή: 40€