ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο βήμα για λαμπερή επιδερμίδα, καθώς βοηθάει το δέρμα να αναπνεύσει. Το La Reine Beauty Services σας προτείνει ένα πρόγραμμα φυσικής περιποίησης που μπορείτε ν΄απολαμβάνετε ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τις αποδείξεις των αισθητικών του.

Διάρκεια: 60′
Τιμή: 25€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Η ενυδάτωση προσώπου αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή και ελαστική επιδερμίδα. Ένα δέρμα ενυδατωμένο, έχει καλύτερη ελαστικότητα ή σφριγηλότητα, ενώ ευαισθητοποιοείται λιγότερο από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Διάρκεια: 40′
Τιμή: 20€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η κούραση του ανθρώπου όσο περνούν τα χρόνια και οι εξωτερικές επιδράσεις που υφίσταται προκαλούν μια χαλάρωση στο δέρμα ενώ οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι μαύροι κύκλοι και οιδήματα αρχίζουν να εμφανίζονται. Αν σκεφτούμε ότι το δέρμα στην περιοχή γύρο από τα μάτια είναι περίπου τέσσερις φορές πιο λεπτό απ΄το υπόλοιπο δέρμα, αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηούμε κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες ώστε να προλάβουμε αλλά και να θεραπεύσουμε τα προβλήματα αυτής της περιοχής.

    Η θεραπεία περιλαμβάνει τα εξής στάδια:
  • Καθαρισμός με ειδική τονωτική λοσιόν ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
  • Ειδικό μασάζ με δακτυλοπιέσεις και λεμφική παροχέτευση με μια ενυδατική κρέμα που περιέχει υαλουρονικό οξύ για άριστη διείσδυη.
  • Χρησιμοποιούμε τον αντίστοιχο ορό για λάμψη και ενυδάτωση.
  • Στη συνέχεια, βάζουμε μάσκα γύρο από την περιοχή των ματιών και τέλος τοποθετούμε την ειδική κρέμα ματιών με το γνωστό τρόπο.

Διάρκεια: 60′
Τιμή: 25€