ΠΡΩΙΝΟ

Καθαρίζουμε και τονώνουμε το πρόσωπο, απλώνουμε ενυδατική κρέμα, απλώνουμε το concealer κάτω απ΄τα μάτια για να τα φωτίσουμε και να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους. Κάνουμε το ίδιο και στο άνω βλέφαρο για να υπάρχει ε΄να ομοιόμορφο χρώμα σ΄όλο το πρόσωπο. Απλώνουμε σκια στα μάτια, ανάλογα με την επιδερμίδα. Καλοσχηματίζουμε τα φρύδια. Απλώνουμε στις βλεφαρίδες 2-3 στρώσεις μάσκαρα για όγκο και μήκος. Απλώνουμε στα ζυγωματικά τερακότα ή οποιοδήποτε άλλο ρουζ. Αφήνουμε τα χείλη σας φυσικά αλλά πάντα ενυδατωμένα με lip balm.

ΒΡΑΔΥΝΟ

Καθαρίζουμε και τονώνουμε το πρόσωπο, απλώνουμε ενυδατική κρέμα, απλώνουμε το concealer κάτω απ΄τα μάτια για να τα φωτίσουμε και να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους. Κάνουμε το ίδιο και στο άνω βλέφαρο για να υπάρχει ε΄να ομοιόμορφο χρώμα σ΄όλο το πρόσωπο. Ξεκινάμε μ’ένα smokey eye look με μεταλλικές υφές και σκούρα μολύβια. Για τα χείλη επιλέγουμε ένα λιπγκλός σε πλούσια υφή.
Τέλος βάζουμε πούδρα λάμψης σε περιοχές όπως μέτωπο και ντεκολτέ.

ΝΥΦΙΚΟ

Σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής; σας αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας, για ένα λαμπερό και ξεχωριστό μακιγιάζ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις προτάσεις των make up artists.